10/02/2014

Logomo & Munter

Tiistaina saimme valmiiksi planssit, joita niin paljon stressasimme. Itse asiassa ne onnistuivat ihan hyvin, vaikka lähtöpisteessä työ tuntui täysin mahdottomalta. Täytyy mainita, ettei meille kerrottu melkein mitään mitä he toivoivat, joten ideat piti keksiä alusta alkaen täysin itse.
Logomon idea lähti Sofin päästä, hän suunniteli numerot sillä välin kun minä ja Pauliina olimme kipeinä, joten palattuamme kouluun lähdimme laajentamaan ideaa numeroiden mukaan. Pauliina teki meille photobooth seinän ja siitä lähdimme sitten etsimään servettejä, jotka sopisivat teemaan.
Palaute oli sen puoleista, että he etsivät paljon yksinkertaisempaa teemaa ja tässä oli liikaa kiekuroita.
Hanna Munterin idea lähti ihan simppelisti pinkistä. Pallot tulivat siitä kun Pauliina suunnitteli logon t-paitaan, pinssin idea tulikin siitä kun selasin pinterestistä pinssejä ja siellä tuli vastaan tämä kuva, josta sitten sain idean tehdä "pilanaaman" Munterista. Näistä sitten lähdimme rakentamaan teemaa.

Keskiviikko aamuna paikalla piti olla 8:15, sillä suunnitelmiamme tultiin arvioimaan. Jokainen kävi kerrallaan läpi oman suunnitelmansa ja saimme pienen arviointitauon jälkeen mielipiteet suunnitelmista. Viivin, Hannan ja Ainon tiimin Logomo suunnitelma valittiin, ja Munter suunnitelmista valittiin meidän tiimin. Nyt meidän pitää parannella ja hioa sitä enemmän heidän toivomakseen ja lähettää heille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti