10/21/2014

Kuvausjärjestelijöitä

Meidän piti katsoa Agent Bauerin sivustolta kuvausjärjestelijöitä ja etsiä yksi, josta kiinnostui. Itse pidin  Hans Blomquistin töistä, sillä pidin tavasta, jolla hän täyttää tilan pienillä yksityiskohdilla siten, ettei tila siltikään näytä ahtaalta. Hän myös kuvaa joka päiväisiä asioita saaden ne näyttämään silti viehettäviltä. Kuvissaan hänellä on yleensä käytössä maanläheiset ja neutraalit värit, jotka miellyttävät ainakin minun silmiäni.
Toisena tutustuttavana oli Jenni Juurisen kuviin. Hänen kuvissaan on hauska tapa leikitellä esineillä, eli hän oli vastakohta yllämainittuun Hans Blomquistiin. Kuvakulma on yleensä joko silmänkorkeudella tai suoraan ylhäältä päin. Jennin kuvat ovat mielenkiintoista katsottavaa, koska ne leikittelevät väreillään ja epätoaitoudellaan.

Viimeinen, muttei vähäisin on Susanna Vento. Joka kuvaa asiat niin kuin ne ovat. En osaa sanoo tästä kuvaajasta mitään erikoista , sillä kuvat ovat niin pieniä eikä ne jääneet mitenkään erikoisesti mieleenikään. Hänellä kuitenkin on monia erilaisia kuvia sivuillaan, ja kun klikkaa yhtä kuvaa saa näkyviin muutamia saman tyylisiä kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti