10/09/2014

Avoimet Ovet 8. - 9.10.2014

Avoimet ovet oli ja meni. Avoimien ovien tarkoitushan oli antaa mahdollisuus tutustua johonkin alaan / aloihin, joista itse on kiinnostunut, tai ylipäätään tutkia eri aloja. Oli hauska muistella millaista oli itse ysiluokalla käydä täällä tutustumassa. 
Vieraita kävi keskiviikkona ja torstaina eri ajoin. Välillä tuli luokassa hieman ruuhkaista, kun taas oli niitä hetkiä kun ketään ei käynyt. Tuttujakin taisi moni nähdä. 
Pakko myöntää että visujen (kakkosten vai kolmosten, en tiedä) dia oli hieno, ja hyvin he jaksoivat kahden päivän ajan juontaa samat asiat aina vain uudestaan!
Päivien päätteeksi olo oli varmaan kaikilla aika ryytynyt.

Haastattelin päivästä Juliaa, joka tuli vierailemaan luokkansa kanssa Kemiönsaaren keskuskoulusta:

Mitä mieltä olit Avoimien ovien - päivästä?
"Kivaa oli! Ainakin alku, mut sit lopusta kävi hieman tylsäks. Mutta tosi hyvä ja mukava päivä, auttoi paljon ja nyt ehkä tiedänkin mihin meen ysin jälkeen! Ihanan positiivista porukkaa ja kaikki vaikutti kivalta.

Mitä mieltä olit visualistien tekemästä diaesityksestä?
"Se oli musta hieno ja avaava. Auttoi ymmärtämän enemmän ja sai myös mut kiinnostumaan."

Mitä jäi mieleen päivältä?
"Kaikki alat itseasiassa! Varsinkin visualisti ja sähköala. Sähköalal oli hyvännäköisiä poikia."

Oliko jokin ala jonne itse haluaisit hakea?
"Visualisti!"

1 kommentti:

  1. Vaihtelet mukavasti omaa ja koko ryhmän oletettua kantaa. Haastateltava on hyvä lisä. Mukavat kehut visujen spiikkaajille. Tekstiä olisin vielä hieman jäsennellyt ja sivulausepilkkuja olisi saanut lisätä.

    VastaaPoista