9/18/2014

Visual Inspiration 2014

Tänään se oli! Wow. Ei muuta voi sanoa. Kakkoset olivat tehneet aivan tajuttoman mahtavaa työtä!
Olimme Hannahin kanssa siellä jakamassa pinssejä, jonka takia saimme ns. staff-paidat, jotka on muuten älyttömän hienot! Vierailijoita alkoi "lappoa" sisään jo heti aamu kymmeneltä ja koko päivän aikana siellä kävi aivan sairas määrä ihmisiä. Muotinäytös oli todella upea, dj ja mallit (sekä heidän takahuone apurinsa, pus) hoitivat asiansa hyvin ja kokonaisuus oli mieleenjäävä. Minun vieressä istuva nainen kertoi paljon mallitöistä ja kuinka upeasti nämä onnistuivat, jäin miettimään että kuka oli kun tiesi niin paljon. 
Oli hyvä myös kuulla erilaisia vinkkejä bloggaajilta blogin kirjoittamista varten ja erityisesti Kettukarkin vinkit olivat hyvä kuulla. Kävihän siellä se valokuvaajakin, joka kertoi valokuvausuransa ja vinkkejä kuvien ottoon.
Suurinta suosiota selvästi sai tubaajien talkshow (itsellänikin pieni fanityttö heräsi), joka sai salin täyttymään vielä enemmän. Oli aika hienoa olla heidän kanssa backstagella. Kuvia tuli otettua ja oh those feelings. 

Tiivistettynä päivä oli aivan mahtava, jäi mieleen ja tuli kivat paineet kun ensi vuonna on meidän vuoro nämä järjestää, eh eh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti