9/08/2014

@HELSINKI

Kävimme siis perjantaina (5.9.) Helsingissä Stockmann kierroksella, jossa tapasimme kaksi siellä työskentelevää visualistia, jotka kertoivat millaista on olla töissä visualistina noin suuressa liikkeessä. Kiersimme ensin astioiden puolella, jonka jälkeen hieman muotia ja lopuksi kävimme katsomassa alakerrassa olevaa Herkkua. Kun siellä kävimme, niin ruoka- ja astiapuolella oli teemana katukeittiöt eripuolilla maapalloa, kannattaa siis käydä katsomassa jos mm Istanbulin ruokakulttuuri kiinnostaa!


Saimme sen jälkeen tehtäväksemme kuvata erilaisia näyteikkunoita ja hintaviestintä menetelmiä, tässä nyt muutama näyteikkuna mitä tuli kuvattua, vaikka monia muitakin tuli kuvattua. Niitä kaikkia ei nyt vaan voi laittaa tänne ilman että tästä tulee kilometripostaus. 

Kun oli aika lähteä takaisin Saloon, minäpä jäin Helsinkiin, kävimpä heti aluksi sarjakuvamessuilla. Muutama sarjakuva sieltä sitten kertyi mukaan. Olin yötä ystäväni Tuulin luona ja kävimme vilkaisemassa Karri-Koiraa ja Mustaa Barbaaria  torilla, sekä hieman Helsingin yöelämää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti