9/01/2014

Seuraavan jakson asiakastyö

Viime viikon perjantaina meille siis tuli käymään kolme asiakasta, jotka esittelivät meille seuraavan jakson asiakastehtävää, joka on jo hieman vaativampaa tasoa. Meidän pitää suunnitella Yrittäjäjuhla Logomoon & kamppanja Hanna Munterille, joka pyrkii varapuheenjohtajaksi Suomen Yrittäjiin. 
Meille kerrottiin millainen Yrittäjäjuhlista haluttaisiin, niissähän ei ole tänä vuonna mitään erikoista teemaa (viimeksi oli olympialaiset). Tämä on kyllä jännittävä tehtävä, sillä onhan Logomolla kokoa vaikka kuinka. Mitä laittaa lavalle? Entä pöytänumerot? Taukotilaan ripustuksia? Ehkä jopa jotain kirjaimia, mitä? Silhuetteja? Ideoita tuli paljon, mutta ei tarpeeksi. Kohta tätäkin aletaan työstämään.
Kamppanjasta taas pitäisi saada räväkkä ja hyvin erottuva, sillä Hannakin vaikutti oikein reippaalta naiselta. Suunnitelmia hänenkin varalle on paljon, mutta ei niistä sen enempää vielä!
1.10. Välikatselmus


Jälkimainoksena tähän nyt: Kaikki katsomaan Visual Inspirationin (visupäivät) facebook sivua ja tänne sitten käymään! Visual Inspiration DayEi kommentteja:

Lähetä kommentti