9/25/2015

NAPPASIN MUUTAMAN (HABITARE)

Aloitetaan nyt puhumaan niistä esitteistä, jotka nappasin mukaan Habitaresta. Tämä ensimmäinen on, kuten kuvasta näkee, Marimekon esite. Vai esitevihkonen? Kuitenkin, materiaalina on käytetty hieman paksumpaa ja karheampaa paperia, joka mielestäni luo siihen laadukkaamman tunnun. Sisältö on erittäin simppeli, aukeamalla on vain yksi tai kaksi kuvaa ja muutama lause, joka kertoo mitä tuotteita kuvassa esiintyy. Tämä on ehdottomasti visuaalisesti minun oma suosikki näistä kaikista mitä keräsin.

Muotsikan esite on samanlaisesta materiaalista tehty kuin Marimekon esite, eli tämäkin on hieman paksumpaa paperia. Heillä oli osastollaan tilkuista tehty sohva, jossa oltiin käytetty samoja värejä kuin tässä esitteessä. Pidän siitä kuinka tämä esite on kuin väriskaala kortti, enkä ole ikinä ennen nähnyt tälläistä esitettä. Jokaisella värisivulla on yksi tuote, joka on siihen karkeasti piirretty, mikä pitää esitteen tunteen yllä.

Bolon esitteen nappasin mukaan erikoisuuden takia. Esite on avattava ja sisällä on näytekappale heidän kokolattiamatoistaan, joka on tehty kierrätetystä muovista. Tämänkin materiaali on samanlainen kuin ylläolevissa. Vain näillä kahdella näkyvällä sivulla on tekstiä, muilla sivuilla on kuvat tuotteesta, takasivua lukuunottamatta.

Viimeisenä on pakko lisätä kuva tästä Muumivihkosesta. Tässä ei esitellä mitään tuotetta, vaan jokaisella sivulla esitellään jokainen Muumihahmo erikseen. Visuaalinen ilme tässä on ihana, koska kuka nyt ei pitäisi Muumeista? Kuvat ovat värittömiä ja ainoa väri mitä koko vihossa on käytetty on tuo lila.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti