9/14/2015

HABITARE2015 pt. 1

Kävimme siis perjantaina 11.9. Helsingissä Habitaren sisustusmessuilla. Messut olivat valehtelematta erittäin mielenkiintoiset ja jäivät pelkästään positiivisena tapahtumana mieleen. Ihan hyvä siis, kun ensimmäistä kertaa siellä kävin! Saimme tehtäväksi kuvata mielenkiintoisia messuosastoja, joten lisään tähän minun suosikkini ja kerron miksi valitsin nämä. Saimme myös tehtäväksi kerätä mielenkiintoisia esitteitä ja kertoa niistä, mutta teen niistä erillisen postauksen!
Ei ole messuosasto, mutta hieno ja huomiota herättä iso kokonaisuus.

Ihanan värinen. Huomiota herättävä, mutta maanläheinen, joka sopii lamppujen tyyliin.

Luokseenvetävä, kasvit ja lattia luovat kivan yksityiskohdan muuten niin simppeliin tilaan.

Koska koti on teemana, on hyvä että osastosta on tehty kodikas. Ruoka ja kasvit luovat tilasta "elävän".

Simppeli musta-valkoteema. Tässäkin on käytetty yksityiskohtana kasvia, jonka lisänä on värikkäät taulut.

Tämä oli valaisin osastolta. En tiedä osaston "teemaa", mutta se oli niin mielenkiintoisen ja erilaisen näköinen, että pakko tämäkin lisätä.

Maanläheinen ja itselleni tulee mieleen sana "kotimaisuus". Metsäteema sopii hyvin tuotteiden tyyliin. Valaistut puut ovat hieno yksityiskohta.

Erittäin yksinkertainen ja raa'an  näköinen osasto. Tuote sulautuu hyvin ympäristöönsä. Tässäkin kasvia käytetty elävöittäjänä.

Yksityiskohtaisempi musta-valkoteema. Tässäkin kasvi tuomassa väriä. Ei ehkä kaikkien mieleen, mutta itse pidän tästä tosi paljon.

Piti myös valita muutama suosikkitekijä sieltä, joten tässä tulee: Marimekko. Ihan vain sen takia, kun Marimekolla on aivan ihania kankaita, jonka hekin taisivat tietää. Kankaita käytettiin paljon hyödyksi, osasto oli muuten hyvin yksinkertainen, mutta värikkäät ja kuvioidut kankaat tekivät osastosta pirteän.
trash. Jos oikein muistan niin tämä oli se nimi. He tekivät kierrätystuotteista aivan kaikkea. Eniten mieleeni jäi biojätteistä tehdyt syötävät lautaset.
whait. Tuolla ylhäällä kuvissa onkin heidän osastonsa. se oli niin kiva, että pakko mainita.

Messumyyjät olivat useimmissa paikoissa erittäin mukavia ja tulivat juttelemaan heti ja olivat iloisia. Pakko mainita, että Gymin esittelijä oli aivan ihana ja sosiaalinen, hänen kanssaan vietettiin pidempi tovi. Sitten oli muuta niitä, joista ei saanut sanaakaan vaikka kuinka yritti. He vain olivat ja vastasivat mahdollisimman lyhyesti ja katsoivat muualle. Muutamalla oli naama kiinni tietokoneessa/kännykässä, joten heiltä ei edes uskaltanut kysyä mitään. Ymmärsin täysin sen, miksi aina sanotaan ettei työpaikalla saa missään nimessä käyttää kännykkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti