8/20/2015

OPPIMISTAVOITTEENI

Mitkä ovat minun oppimistavoitteitani? 

1. Puhelimitse asioiminen. Ennen en uskaltanut soittaa minnekkään ja kysyä lisätietoja tai mitä sillä hetkellä tarvitsinkaan, olin aina ensimmäisenä laittamassa sähköpostia. Ei siinäkään mitään huonoa ole, mutta joskus tiedot on saatava nyt ja heti, jolloin soittamisesta tulee melkeinpä ainoa vaihtoehto. Nykyään uskallan tarttua puhelimeen useammin kuin ennen, sillä olen ymmärtänyt ettei se haittaa vaikka virheitä tulee, puhelimen toisessa päässä oleva on tottunut niihin ja hänellekkin niitä sattuu.

2. Ryhmässä toimiminen. Mielipiteensä sanominen on tärkeä asia, ei ryhmässä toimita yksinään. Tiimityöskentelyn tärkein asia on kommunikointi, jota minun pitää treenata. En pidä omien mielipiteiteni sanomisesta, sillä ajattelen niiden aina olevan huonoja. Niin ei saisi ajatella, koska huonostakin ideasta voi saada tehtyä hienon idean sitä hiomalla. 

3. Motivoituminen työhön. Näin kesän jälkeen motivaation takaisin saaminen on vähän hitaampaa kuin normaalisti, joten se pitää saada takaisin. Työt eivät etene, jos motivaatiota ei ole ollenkaan. Pitää vain yrittää keksiä erilaisia tapoja tehdä työnsä, ei aina tarvitse valita se helpoin ja tylsin tapa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti