8/23/2015

8.9. DARE @STEISSI

8.9. järjestetään joka vuotinen Salon seudun ammattiopiston opiskelijoille tarkoitettu Amazing Race, jonka jälkeen on tänä vuonna liikunta- ja hyvinvointi osuus DARE. Meidän visualistien osana on järjestää Steissille tapahtumaa täksi päiväksi. Tässä vähän esimakua, mitä ollaan jo suunniteltu:

Ihmispallo, Steissin perälle järjestetään aidattu alue, johon ihmispallo laitetaan. Tämä on valvottu paikka, jottei vahinkoja satu.

Graffitipaja, Jontte tekee Steissin skeittihallin seinälle yhden isomman graffitin, jonka tekoon sinäkin saat osallistua! Käy nykäisemässä häntä hihasta ja saat ohjeistusta tekoon. Hyvä tapa saada kokeilla ensimmäistä kertaa graffitin tekoa.

Niko Säkkinen tekee moottoripyörä stunttiesityksiä päivän aikana noin 4-5 kertaa, älä missaa!

Pop up kampaamo, Salon seudun ammattiopiston parturi-kampaaja opiskelijoista kahdeksan tulee tekemään Steissille kampauksia, joihin Glitter sponsoroi hiuskoristeet. Tule sinäkin!

Sokos ja syksyn meikkiuutuudet, Salon Sokokselta tullaan esittelemään tämän syksyn meikkiuutuuksia, näiden  osto on mahdollista paikan päältä, jos vaikka löytyy jotain kivaa?

Kahvila, Salon seudun ammattiopiston catering puolelta tullaan tekemään pientä suolaista, jos nälkä ehtii yllättää?

Visualisti & opo piste, pitäähän koulun tapahtumassa omaa alaa mainostaa? Opolle tulee oma piste, jonka seinälle saa tussata oman unelmansa, toivottavasti meidän opo voi myös auttaa tämän unelman tavoittelussa? Meidän visualistipisteellä taas pyörii hauska dia ja paikalta löytyy ohjeet miten osallistua meidän instagram kisaan, josta voi voittaa Hesburgerin lahjakortteja ja matkakaiuttimen, kannattaa tulla tsekkaamaan!

Pudotettavat ilmapallot, juuri ennen päivän loppua ja tapahtuman kohokohtaa pudotetaan katosta noin sata ilmapalloa, joista kymmenessä on palkinto! Saatko sinä ne? Palkintoina mm. lahjakortteja Plazan liikkeisiin.

SPEKTI, klo 15:15 Steissin lavalla esiintyy räppäri Spekti! Tapahtuma on kaikille ilmainen ja sinne on vapaa pääsy, joten tätä ei kannata missata!


Tehtävänämme oli myös keksiä kymmenen uutta pistettä, mitä Steissillä voisi tapahtua, mutta tässä vain neljä, koska aivot lyö tyhjää:

1. Joku vloggaaja puhumaan sinne, mm. Pinsku voisi olla hyvä. Tälle voisi lavalla esittää kysymyksiä vloggauksesta ja muusta siihen liittyvästä. pinskunvlogi@gmail.com

2. Sumopainipuku. Koko päivän vuokraus 185€, sisältää kaksi pukua, kypärät ja tatamin. Sijainti Turussa: http://www.polttari.fi/fi-sumopaini.html

3. Live musiikkia. Jos taustalla soi koko ajan musiikki, niin miksei aina välillä joku soittaa livenä muutaman biisin vaikka kitaran kanssa? Jos joku tuntee musikaalisia ihmisiä, se olisi tässä hyvä!

4. Löydä piilotettu esine ja pääse Spektin keikan eturiviin! Eli siis Steissin alueelle piilotetaan muutama merkitty esine, joiden löytäjä voittaa itselleen ja kaverilleen eturivin paikan esityksen ajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti