11/27/2014

MINÄ ASIAKKAANA

Ensimmäinen asia mikä iskee silmään lähestyessä liikettä, on kirkkaan vihreä tekonurmi. Aivan ihana piriste harmaassa syksyssä. Ovien ympärillä on pienet puut, joissa loistaa jouluvalot, varmasti hienot illalla. 
Ovesta astuessaan ei oikein tiedä missä on. Ympärillä on koivuja, mutta silti tuotteita? Pidän tästä yhdistelmästä. Liike on täynnä käsityötä, joten tuotteiden katseluun ei kyllästy ja aina löytää jotain uutta katsottavaa. Seinille on laitettu täkäläisten taiteilijoiden tauluja ja tauluja on lisää näytillä yläkerrassa. Liikkeen pohja varmistaa sen, että jokaisen tuotteen näkee ja keskellä olevien puiden läpi on mahdollista kävellä. Ykköspöytä on täytetty jouluisilla tuotteilla, tontuilla, löylymittareilla, korteilla, kynttilöillä.. 
Kassan takana on monia erilaisia paketointi mahdollisuuksia, on erikokoisia paperikasseja/-pusseja, ja jotkin tuotteet ovat jo valmiiksi sellofaaniin paketoitu. Kuitin asiakas saa joko kirjoitettuna tai sähköpostiinsa, ja tuotteen hinta on simppelisti ilmoitettu joko tuotteen vieressä tai kiinnitettynä itse tuotteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti