2/18/2016

Salo Design kuvaukset

Saimme asiakkaammeksemme Salo Designin Hely Sainio-Lehtovirran! Helyn liike muuttaa Salon torin laidalta uuteen osoitteeseen (Turuntie 10) ja tuotimme hänelle some kampanjan. Luokkamme jaettiin kahteen tiimiin, uuteen ja vanhaan. Vanhat tuottivat heille kuvia, jotka kertovat muutosta ja me uudessa tiimissä teimme kutsun Helyn uuden liikkeen "tupareihin". 

Aloitimme projektin tiimissä tutkimalla lehtiä. Niiden tyyliä, artikkelien mittoja ja tyylejä. Selailimme paljon eri lehtiä ja tutkimme miten niiden taitto eroaa muista lehdistä. Erilaisissa lehdissä on myös erilaiset aiheet, joten lehti täytyy miettiä oman artikkelin mukaan. Tämän jälkeen aloitimme yhdessä suunnittelun; mikä aihe, millainen artikkeli millaisineen taittoineen. 

Kuvauspäivänä tiimiläiseni kävivät aamulla hakemassa huonekaluja Salo Designista ja rekvisiittaa mm. Lidlistä ja Tokmannista kun itse tein viimehetken siivoiluja. Kun kaikki pääsivät tänne jakauduimme tiimeihimme ja menimme huoneisiin, jossa aloittaisimme kuvaukset. Jokainen haali sitten tavarakasasta tuotteet jotka näyttivät hyvältä. Teimme muutaman kokeilun ennen kuin saimme sen oikean tehtyä, josta sitten kuvauksemme alkoi.
Kokeilimme valokuvausta salamalla, luonnonvalolla ja valojen kanssa ja totesimme luonnonvalon parhaaksi vaihtoehdoksi. Itse en enää tarkalleen muistanut mitä milläkin asetuksella tapahtui (viime kuvauksista on jo hieman aikaa), mutta kokeilemallahan se selvisi! Kokeilin erilaisilla ääripäillä, jotta huomaisin mitä asetuksella tapahtuu ja sitten etsin sitä oikeaa kohtaa.
Kun jokainen oli saanut tarpeeksi kuvia, aloimme siivoamaan samalla kun teimme yhtä seinää vasten kuvaukset somekampanjaa varten. Siivoukset sujuivat nopeasti ja saimme tavarat lastattua autoon, joilloin muutama meistä palasi Salo Designiin viemään tavaroita takaisin. Järjestelimme tuotteet takaisin sieltä mistä ne oli otettu ja jätimme Helyn jännittämään kuvia.

Seuraavina päivinä aloitimme kuvien muokkauksen. Itse kokeilin Photoshoppia ja Lightroomia, sillä olin ennenkin kokeillut Lightroomia muutamien tähtikuvien muokkaukseen.

Kuvat muokattuamme aloimme suunnitella aukeamaa, teimme jokainen omanlaisemme version aukeamasta. Näistä suunnitelmista lähdimme kokoamaan yhtä aukeamaa, joka näyttää tältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti