2/11/2016

OPS 1: Messut ja tapahtumat

Asiakkaan tarpeet on otettava huomioon. Tiimimme sai nyt asiakkaaksi American Car Show:sta Finnish Mopar Associations:n. Heille teemme messuosaston tuonne tapahtumaan.
Tavoitteemme on saada asiakas tyytyväiseksi lopputulokseen. 
Aikataulutusta olemme miettineet jo alkavasti ja työnjako toimii reilusti ja jokainen saa oman osansa työstä, jotka kuuluu hoitaa aikataulussa.
Kohderyhmänä toimii tällä kertaa moottoripyöristä ja autoista kiinnostuneet ihmiset. Koska American Car Show on koko perheen tapahtuma, pitää huomioon ottaa kaikenikäiset. Budjettimme tähän työhön on noin 1 000€.

Osaston sijainti vaikuttaa paljon siihen, millaisen messuosaston voi tehdä. Jos se sijaitsee esimerkiksi nurkassa, täytyy huomioon ottaa molemmat suunnatit. Esimerkiksi meidän osastossa on yksi pääty seinää vasten, joka rajoittaa näkyvyyttä. Osaston koko vaikuttaa myös paljon siihen, mitä kaikkea osastolle voi laittaa. Osastoa ei saa tunkea aivan täyteen, jotta sinne mahtuu myös menemään. Koko on myös hyvä selvittää etukäteen, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä.
Vakiorakenteet ovat messukeskukselta vuokrattavaa vakiokalustustoa, kuten valkoisia kovalevyjä, harsokatot, otsalaudat ja tukipylväät. Messukeskukselta saa myös vuokrattua valmisosaston, joka on edullinen kokonaisuus.
Osaston toiminnallisuus houkuttelee aina enemän ihmisiä. Kunhan osastolle keksii toiminnallista tekemistä on suurempi mahdollisuus saada enemmän ihmisiä tutustumaan tarkemmin osastoon.

Työturvallisuus on tärkeä asia messuosastoa tehdessä. Pitää huomioida, että rakentajilla ei ole riskiä loukkaantua tai osaston valmistuttua ihmiset eivät joudu riskiin. Sähköturvallisuudesta ja sähköistyksestä on monia tarkkoja säädöksiä, joita pitää seurata tarkasti. Tässä esimerkki yhdestä säädöksestä: "Jos käytetään omia työmaa- tms. keskuksia, tulee huomioida että kaikki 32A:n ja sitä pienemmät pistorasiat tulee varustaa 30mA:n vikavirtasuojalla." 
Kulkureiteillä olevat johdot tulee olla kiinnitetty/suojattuna siten, ettei niistä aiheudu kompastumisen vaaraa. Vakuutukset on yrityksen itse hoidettava. Näytteilleasettaja vastaa omien tuotteidensa ja rakenteiden turvallisuudesta. Suomen Messujen vastuuvakuutus korvaa vain oman henkilökunnan toimenpiteistä tai sen laitteista ja rakennuksista kolmannelle henkilölle aiheutuvat vahingot. 
Messukeskus tarjoaa myös joustavaa varastointipalvelua näyttelymateriaalien lyhyt- ja pitkäaikaiseen säilytykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti